Toont alle 4 resultaten

Plafondlampen

Een belangrijk onderdeel van uw interieur is verlichting. Een goede design plafondlamp kan nét wat extra’s toevoegen aan uw interieur. Wij beschikken over een bijzondere collectie plafondlampen, zowel in onze webshop als in onze woonwinkel in Delft.

Heeft u speciale wensen of advies nodig welke plafondlamp het beste in uw interieur past? Neem dan contact op met ons! Ons team van interieuradviseurs en stylisten adviseert u graag.

Uw online orders worden door ons team behandeld zoals u dat van Van Waay & Soetekouw gewend bent: met de grootst mogelijke zorgvuldigheid en professionaliteit. Daarbij wordt een bestelling vaak door onze eigen buitendienst afgeleverd en gemonteerd. Naast de aanbiedingen in de winkel kunt u regelmatig spectaculaire aanbiedingen vinden op design meubelen in onze webshop. Wilt u op de hoogte blijven van deze bijzondere aanbiedingen? Meld u dan nu onder deze pagina aan voor onze nieuwsbrief, of volg ons op Facebook en  Instagram en u mist geen enkele design aanbieding!

DESIGN
Aanbieding!

2097/18 kroonluchter

1.341,00

De moderne variant van de kroonluchter. Dit prachtige ontwerp van ontwerper Gino Sarfatti uit 1958 is verkrijgbaar in drie verschillende kleuren en kan zowel met heldere als matte lampjes uitgevoerd worden. U bestelt hier de variant met 18 heldere lampjes.

Levertijd: 6 – 8 weken

DESIGN
Aanbieding!

2097/30 kroonluchter

1.791,00

De moderne variant van de kroonluchter. Dit prachtige ontwerp van Gino Sarfatti uit 1958 is verkrijgbaar in drie verschillende kleuren en kan zowel met heldere als matte lampjes uitgevoerd worden. U besteld hier de variant met 30 heldere lampjes.

Levertijd: 6 – 8 weken

DESIGN
Aanbieding!

Birdie’s Nest LED

1.712,00

De Birdie’s Nest LED geeft iedere ruimte net even dat komische tintje waar je soms zo naar opzoek bent. Het model is ontworpen door de Duitse lichtkunstenaar Ingo Maurer en is één van zijn meest iconische ontwerpen. De Birdie’s Nest LED is de plafondlamp in de familie waar ook de Lucellino in voorkomt en ook deze lamp is in zowel halogeen als LED verkrijgbaar.

Levertijd: 3 – 4 weken

Calidora plafondlamp

2.995,00

De Calidora hanglamp heeft een eigenzinnig ontwerp. Deze eyecatcher is breed toepasbaar, zowel boven de eettafel als in de hal of in een hotellobby. Zoals alle lampen van JAPTH heeft de Calidora LED-verlichting als verlichtingsbron, dit zorgt ervoor dat deze lampen uiterst duurzaam zijn.

Levertijd: 2 – 3 weken