Toont alle 2 resultaten

Bureaus

Op deze pagina vindt u een greep uit onze collectie van bureaus. Van Waay & Soetekouw weet als geen ander hoe belangrijk een goede werkplek met voldoende werkoppervlak. Onze collectie van bureaus varieert van klassieke tot moderne ontwerpen. Zo is er voor elke werkruimte wel een oplossing te vinden!

Uw online orders worden door ons team behandeld zoals u dat van van Waay & Soetekouw gewend bent; met de grootst mogelijke zorgvuldigheid.

Ernest bureau

1.706,001.966,00

Het Ernest bureau van het Spaanse Punt Mobles is een werkplek welk een warme, intieme, georganiseerde werkruimte creëert. Het bureaublad heeft een verborgen nis met een klep die open kan voor het opbergen van je tablet, laptop, potloden, papier of andere kantoorartikelen.

Het Ernest bureau beschikt over een massief houten frame. Het topblad bestaat uit gefineerd MDF en heeft altijd dezelfde kleur als het frame.

Levertijd: 6 – 8 weken

Scrittarello bureau

1.277,001.781,00

Dit prachtige en compacte bureau past in ieder interieur. De Scrittarello heeft twee handige afleg bladen en is verkrijgbaar in een witte of massief zwart essen uitvoering. Een perfecte basis voor iedere thuiswerk plek van de design liefhebber.

Levertijd: 8 – 10 weken