Enig resultaat

Bureaustoelen

Op deze pagina vindt u een greep uit onze collectie van bureaustoelen. Van Waay & Soetekouw weet als geen ander hoe belangrijk goed zitcomfort is als u aan een bureau werkt. Onze collectie van bureaustoelen varieert van compacte modellen tot ergonomisch verstelbare modellen, zowel met als zonder armleuningen. Zo is er voor elke werkruimte wel een oplossing te vinden!

Uw online orders worden door ons team behandeld zoals u dat van van Waay & Soetekouw gewend bent; met de grootst mogelijke zorgvuldigheid.

Vitra Rookie bureaustoel, onderstel soft grey

419,00

Rookie is een kleine, flexibele en, naar kantoornormen, onconventioneel eenvoudige stoel. Hij biedt onmiddellijk een hoog comfort zonder dat er veel moet worden versteld. De rugleuning is te verstellen via een hendel op de rugleuning, de zitting is te verstellen door middel van een gasveer. U besteld hier de bureaustoel met de zitschaal en onderstel uitgevoerd in soft grey, de stoffering is uitgevoerd in stofsoort Plano. Uiteraard zijn er nog vele andere mogelijkheden qua stoffering, hiervoor kunt u altijd contact met ons opnemen of bent u van harte welkom in onze showroom.

Levertijd: 6 – 8 weken.