Toont alle 3 resultaten

Nimbus

Het Duitse merk Nimbus heeft zicht door de tijd heen gespecialiseerd in draadloze verlichting. Zo kunnen we steeds flexibeler omgaan met onze verlichting en is er bijvoorbeeld niet altijd meer een lichtpunt of stopcontact in de buurt nodig.

Op de deze pagina vindt u een greep uit de collectie van Nimbus die wij ook in onze winkel hebben. En mocht u naar aanleiding van deze producten, neemt u dan gerust contact met ons op!

Roxxane leggera

Roxxane Leggera Nimbus vloerlamp

806,00936,00

Roxxane Leggera draadloze vloerlamp van Nimbus Lighting. Deze strakke en moderne LED-vloerlamp bevat een oplaadbare accu. Daardoor kan de Roxxane Leggera leeslamp overal in het interieur geplaatst worden, zonder last te hebben van kabels die over de vloer lopen. Het magnetische oplaadstation is in deze prijs inbegrepen. De leeslamp is te bestellen in meerdere kleuren.

Brons, basalt en zwart op voorraad.

Levertijd: Wit 2 weken.

Winglet CL

348,00

De Winglet CL is dè oplossing voor een lamp op een plek waar geen aansluiting in de buurt zit zonder grote verbouwing.
Het is namelijk een draadloze, oplaadbare lamp met een ingebouwde bewegingssensor. Hij wordt geleverd met een wandrozet zodat de lamp heel gemakkelijk aan de muur opgehangen kan worden door middel van een magneet. Het is dus een mooi minimalistisch lampje die voor heel veel verschillende ruimtes in gezet kan worden en er is ook een set van 3 met oplaad station verkrijgbaar.

Levertijd: 1 – 2 weken

Winglet CL set van 3

1.219,00

De Winglet CL is dè oplossing voor een lamp op een plek waar geen aansluiting in de buurt zit zonder grote verbouwing.
Het is namelijk een draadloze, oplaadbare lamp met een ingebouwde bewegingssensor. Hij wordt geleverd met een wandrozet zodat de lamp heel gemakkelijk aan de muur opgehangen kan worden door middel van een magneet. Met deze set van drie lampjes en het bijpassende oplaadstation kan je direct aan de slag!

Levertijd: 1 – 2 weken