Toont alle 5 resultaten

JAPTH

JAPTH is een Nederlands collectief dat een collectie onderscheidende LED-designlampen heeft gelanceerd. “We merken dat het scala aan mogelijkheden en kenmerken van ledverlichting in veel ontwerpen onderbelicht blijft. Met JAPTH willen we iets toevoegen aan de huidige markt dat pure perfectie uitstraalt en waarin ledtechnologie centraal staat ”, aldus JAPTH-oprichters Aart van Rooij (DutchAart), Eduard Sweep (Yksi Ontwerp) en Kees Heurkens. JAPTH: Just A Perfect Thing!

Alle lampen worden in Nederland op een duurzame en milieuvriendelijke manier vervaardigd. De lampen zijn handgemaakt door mensen die om wat voor reden dan ook moeilijk zelfstandig een baan kunnen vinden. De collectie bestaat uit energiezuinige lampen. JAPTH streeft ernaar dat alle lampen op een eerlijke en duurzame manier worden vervaardigd met zo min mogelijk nadelige gevolgen voor mens en milieu.

Calidora plafondlamp

2.995,00

De Calidora hanglamp heeft een eigenzinnig ontwerp. Deze eyecatcher is breed toepasbaar, zowel boven de eettafel als in de hal of in een hotellobby. Zoals alle lampen van JAPTH heeft de Calidora LED-verlichting als verlichtingsbron, dit zorgt ervoor dat deze lampen uiterst duurzaam zijn.

Levertijd: 2 – 3 weken

Echo vloerlamp

1.850,00

De Echo vloerlamp is een lamp met allure. De vloerlamp heeft prachtige ronde en subtiele vormen die je meenemen in het spel van licht en schaduw. Beide ringen zijn afzonderlijk van elkaar door middel van ingebouwde knopjes te bedienen. De lamp heeft een mat zwarte poedercoating waardoor hij een strakke uitstraling krijgt. Zoals alle lampen van JAPTH heeft de Echo LED-verlichting als verlichtingsbron, dit zorgt ervoor dat deze lampen uiterst duurzaam zijn.

Levertijd: 2 – 3 weken

JAPTH Wheel plafondlamp

1.195,001.850,00

De Wheel is een echte eyecatcher in elke ruimte waar hij hangt. Door zijn LED lichtbronnen is het een zuinige en duurzame plafondlamp. De Wheel is verkrijgbaar in ø60cm en ø90cm, zowel met als zonder spot in het midden.

Levertijd: 2 – 3 weken

JAPTH Wheel vloerlamp

1.495,002.050,00

De Wheel is een echte eyecatcher in elke ruimte waar hij staat. Door zijn LED lichtbronnen is het een zuinige en duurzame plafondlamp. De Wheel heeft een diameter van 60 of 90cm en beschikt over een ingebouwde spot aan de bovenkant. En er is ook een hanglamp verkrijgbaar in de maten Ø60 of 90cm.

Levertijd: 2 – 3 weken

Tray hanglamp

995,00

De Tray van het Nederlandse JAPTH is een subtiele en functionele hanglamp. Het ‘lichtplateau’ is aan de zijkant voorzien van een walnoten fineerrand waardoor hij een rijke uitstraling heeft. Door het gebruik van LED lichtbronnen is deze lamp uiterst duurzaam en zult u de komende tientalle jaren geen lichtbron hoeven te vervangen bij juist gebruik.

Levertijd: 2 – 3 weken