Toont alle 7 resultaten

Banken

Een bank is het hart van een woning, ongeacht of het nu een tweezitter, driezitter of hoekbank is. Daarom is het erg belangrijk om een bank te vinden die niet alleen perfect in uw interieur past maar ook aan al uw wensen voldoet. In onze webshop vindt u comfortabele designklassiekers en spectaculaire nieuwe modellen, waar u 24 uur per dag, zeven dagen per week de perfecte bank kunt bestellen. Alle banken worden speciaal voor u geproduceerd en kunnen dus vaak naar uw wens gemaakt worden. Ons team van interieuradviseurs en stylisten staat tot uw beschikking om u te helpen de beste bank voor u, en uw interieur, te vinden.

Uw online orders worden door ons team behandeld zoals u dat van Van Waay & Soetekouw gewend bent: met de grootst mogelijke zorgvuldigheid en professionaliteit. Daarbij wordt een bestelling vaak door onze eigen buitendienst afgeleverd en gemonteerd. Naast de aanbiedingen in de winkel kunt u regelmatig spectaculaire aanbiedingen vinden op design meubelen in onze webshop, www.DesignAanbiedingen.nl. Wilt u op de hoogte blijven van deze bijzondere aanbiedingen? Meld u dan onder deze pagina aan voor onze nieuwsbrief, of volg ons op Facebook of Instagram en u mist geen enkele design aanbieding!

Develius sofa

3.159,005.082,00

De Develius bank past met zijn strakke vormgeving in vrijwel ieder interieur. En zijn mooie details geven de bank zijn verfijnde karakter. Hij heeft veel mogelijkheden wat betreft zijn opstelling en bekleding. U bestelt hier één van de snel lever opstellingen in de licht grijze Kvadrat stof Fiord 151 incl. de getoonde kussens. 

Levertijd: 6 – 10 weken

LC2 3-zits bank van Cassina

11.210,00

De LC2 fauteuil en banken zijn in 1928 ontworpen door Le Corbusier in nauwe samenwerking met Charlotte Perriand. De LC2 is dankzij zijn zichtbare frame van verchroomd staal één van de meest toonaangevende designiconen van de 20ste eeuw. U bestelt hier de klassieke uitvoering; LC2 3-zits bank met chroom frame en zwart/graphite Scozia leder.

Levertijd: 6 – 8 weken

LC2 bank van Cassina

8.252,00

De LC2 fauteuil en banken zijn in 1928 ontworpen door Le Corbusier in nauwe samenwerking met Charlotte Perriand. De LC2 is dankzij zijn zichtbare frame van verchroomd staal één van de meest toonaangevende designiconen van de 20ste eeuw. U bestelt hier de klassieke uitvoering; LC2 2-zits bank met chroom frame en zwart/graphite Scozia leder.

Levertijd: 6 – 8 weken

LC4 Cassina

4.428,00

De LC4 Chaise Longue is in 1928 ontworpen door Le Corbusier in nauwe samenwerking met Charlotte Perriand en werd voor het eerst gepresenteerd op de “Salon d`Automne” in Parijs in 1929. . De LC4 is dankzij zijn zichtbare frame van verchroomd staal één van de meest toonaangevende designiconen van de 20ste eeuw. U bestelt hier de klassieke uitvoering; LC4 Chaise Longue met chroom frame en zwart/graphite Scozia leder.

Levertijd: 6 – 8 weken

LC4 Cassina vacht

4.773,00

De LC4 Chaise Longue is in 1928 ontworpen door Le Corbusier in nauwe samenwerking met Charlotte Perriand en werd voor het eerst gepresenteerd op de “Salon d`Automne” in Parijs in 1929. . De LC4 is dankzij zijn zichtbare frame van verchroomd staal één van de meest toonaangevende designiconen van de 20ste eeuw. U bestelt hier de uitvoering; LC4 Chaise Longue met chroom frame en gevlekte vacht.

Levertijd: 6 – 8 weken

Polder Sofa

6.940,00

De Polder Sofa van de Nederlandse ontwerpster Hella Jongerius is een echte eyecatcher, ongeacht waar deze staat. De asymmetrische vorm en het design van de kussens in een mix van verschillende stoffen en kleuren maken van deze sofa een karaktervol icoon. De Polder Sofa is verkrijgbaar in vier verschillende kleurencombinaties.

Levertijd: 8 – 10 weken

Spectrum BR 02 slaapbank

3.540,00

De BR 02 slaapbank. Een icoon uit de jaren ’60 die een tijdloze uitstraling heeft. De bank is met een zeer eenvoudige handeling om te toveren tot slaapbank, ideaal voor als u een extra slaapplek wilt creëren. De BR 02 is in verschillende stof- en leersoorten verkrijgbaar in een variatie van kleuren en prijscategorieën, hiervoor kunt u contact met ons opnemen of onze winkel in Delft bezoeken. De afmetingen van de slaapbank zijn B192xH70xD82 cm, de zithoogte is 40 cm.

Levertijd: 8 – 10 weken