Alle 2 resultaten

Tafels

We doen tegenwoordig veel meer dan alleen maar eten aan de tafel. Het is het middelpunt van de woonkamer geworden. Er wordt aan gegeten, gewerkt en geknutseld en is dus een heel belangrijk element geworden in het interieur van nu. Daarom bieden wij een breed assortiment tafels aan die geheel naar eigen smaak zijn aan te passen. Of je nu een rechte houten tafel wil, een ronde vorm of een bijzonder materiaal, het zit er allemaal tussen. Mocht jou ideale tafel er niet bij zitten of wil je een tafel in een andere maat of materiaal, neem dan gerust contact ons op. We helpen je graag met het vinden van de perfecte samenstelling.

 

 

 

Uw online orders worden door ons team behandeld zoals u dat van van Waay & Soetekouw gewend bent; met de grootst mogelijke zorgvuldigheid. Vaak worden uw bestellingen door onze eigen buitendienst afgeleverd. In onze webshop vindt u bovendien regelmatig spectaculaire aanbiedingen. Wanneer u zich aanmeldt voor onze nieuwsbrief houden wij u op de hoogte van deze bijzondere aanbiedingen. Deze worden ook op onze Facebook pagina geplaatst.

LC6 eettafel

3,585.00

De LC6 tafel is een klassieker uit de bekende LC series van Le Corbusier. Deze mooie slanke tafel van 225x85cm bestaat uit een stalen frame wat op vier punten het glazen blad ondersteund. In die vier steunpunten zit de mogelijkheid om het blad in hoogte te stellen. Het zwarte frame met glazen blad is de klassieke uitvoering maar zijn nog veel meer materialen en kleuren mogelijk.

Levertijd 6-8 weken.

Noguchi Coffee table

1,970.002,730.00

De Noguchi Coffee table is een echte klassieker uit 1944. Hij heeft een bijna sculptuur-achtige vormgeving maar op een prachtige, sobere manier. Dat is ook niet geheel verrassend want de ontwerper Isamu Noguchi is van oorsprong een beeldhouwer en beschouwd zijn meubel ontwerpen dan ook als sculpturen. Het principe van de tafel zijn twee houten elementen die in een haakse positie neer te zetten zijn. En daar boven op rust het glazen blad. Deze bijzondere salontafel is tijdloos en een echte eye catcher in iedere ruimte.

Levertijd 4-6 weken